…ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΩΑ ‘Η ΣΕ ΕΡΠΕΤΑ ‘Η ΣΕ ΕΝΤΟΜΑ ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΟΙ ΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ, ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

ΟΛΥΜΠΟΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ
ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΟΛΟΤΗΤΑ. ΙΔΙΟ
ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑ
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ .

ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΚΟ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΟΙ 12 ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ 12 ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, 12 ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ.

ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ. ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ! ΤΑ ΖΩΑ!!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ. ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙΣ
ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ”

ΣΕΛΙΔΑ 16 – 19