…ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ 18 ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 18 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ Φ ΦΙ ΤΟΝ 1,618 ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΟΙ 10 ΔΕΚΑ ΙΕΡΟΙ
ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ
ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΟΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1, 2, 3, 4,
5, 6, 7, 8, 9, 0
ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ
ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΑ
ΚΟΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΕΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ 10 ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΓΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

10 ΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ Ο
ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 35 – 38