…ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΧΑΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. Ο,ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΙΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ.

Η ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ. 52 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ. 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΣΤΟ 1 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΤΣΙ Η ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 24 ΩΡΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ
ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. 24 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ
ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ

ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΜΟΙΡΩΝ), ΤΩΝ 13 ΜΗΝΩΝ, ΤΩΝ 52 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΧΕΙ 60 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. 60 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΠΟΥ 60 ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 60
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΛΕΠΤΟ;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΛΕΠΤΟ 1/60

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟ, ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ; ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ; Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;) ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/60 ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ, ΤΗΣ ΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΤΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ, ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ, ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ 26.500 ΕΤΗ, ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ 130.000 ΕΤΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 6 – 8