…ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΦΑ, ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

6 ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ 6 ΕΞΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ι/3 ΤΗΣ Ι, 2 ΚΑΙ 3, 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ 4 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ Ι, 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ 1 ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ:

6 + 6 + 6 + 6 + 6 + 6 + 4 + 4 + 1 = 45 ΚΑΙ 4 + 5 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

1) 3 Χ 6 = 18 = 1 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ
2) 3 Χ 6 = 18 = 1 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ
3) 4 + 4 + 1 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΤΟ 1 ΕΝΑ 9 ΕΝΝΕΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
6 + 6 + 6 = 18 = 9 ΕΝΝΕΑ. ΠΑΛΙ 9 ΕΝ ΝΕΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η 4 + 4 + 1 = 9
ΕΝΝΕΑ.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ 9 + 9 + 9 = 27, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 27 = 2 + 7 = 9 ΕΝΝΕΑ.

3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ
ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΩ ΤΟΥ , ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η ΑΛΦΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ, ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ.

«ΟΠΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ , ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ .
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ
ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,
ΕΙΝΑΙ ΤΟ . ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ
, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ .

Η ΘΕΣΗ, Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ α ΑΛΦΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Α ΑΛΦΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 6 – 8