ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΟ 2 ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ: ΤΟ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ.


ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 1 ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η 1 ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΗ 1 ΜΟΝΑΔΑ, 2 ΔΥΟ Ι ΙΩΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ: Λ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΜΗΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ 13 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.


13 Λ 13 = 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 5 ΠΕΝΤΕ, ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ: ΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5 ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ: ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Π ΠΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Ο ΜΗΔΕΝ ΕΧΕΙ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.


Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 7 ΕΦΤΑ, ΕΧΕΙ 8 ΟΧΤΩ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.


Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 3 ΤΡΙΑ, ΕΧΕΙ 11 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.


Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 6 ΕΞΙ, ΕΧΕΙ 12 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.


Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.


Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΧΕΙ 13 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.


Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 2 ΔΥΟ, ΕΧΕΙ 14 ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, Ο 8 ΟΧΤΩ, ΕΧΕΙ 19 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 19 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 ΟΧΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 159 – 163