…ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ: ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ «ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ»

  1. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΤΟ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ Ι ΚΑΙ ΤΟ Ο.

2. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

3 ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΙΩΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:

3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 2 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ:

6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ: TO ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ 6 ΕΞΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ι . ΤΑ 3 ΤΡΙΑ Δ, Ε, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ (Ι, Λ). ΤΟ ΕΧΕΙ (Ι, Π) ΚΑΙ ΤΟ Π ΕΧΕΙ (Ι, ).

4. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΡΙΑ 3 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

3 ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Κ, Ρ, Χ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ 3 ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΩΤΑ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ.

5. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ , ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.

6. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Η, F, Μ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΔΩΝ ΤΩΝ Η ΚΑΙ F ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Η, F, Μ, ΤΟ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 30 – 34