ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ, ΩΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
ΝΤΟ, ΡΕ, ΜΙ, ΦΑ, ΣΟΛ, ΛΑ, ΣΙ. ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: Α, Ε, Η, Ι, Ο, Υ, Ω. «ΑΛΦΑ, ΕΨΙΛΛΟΝ, ΗΤΤΑ, ΙΩΤΑ, ΟΜΙΚΡΟΝ, ΥΨΗΛΛΟΝ, ΩΜΕΓΑ». ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ: ΑΑΑΑΑΑ, ΕΕΕΕΕΕ. ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ: ΟΟΟΟΟΟ ‘Η ΩΩΩΩΩΩ. ΤΩΡΑ, ΤΟ ΗΤΤΑ, ΤΟ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΗΗΗΗΗΗ, ΙΙΙΙΙΙ, ΥΥΥΥΥΥ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ Η, Ι, Υ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΙΙΙΙΙ, ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΟΟΟΟΟ, ΤΟ ΑΛΦΑ ΩΣ ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΩΣ ΕΕΕΕΕΕ.

ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΩΣ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΚΑΘΕ ΒΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΜΑΣ.

Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΣΟΥ.

ΕΤΣΙ, ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: , , , . ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ , ΤΟ 1 ΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΤΟ ΕΨΙΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ, Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΩΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ , , ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ 31 ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ 31: 3 + 1 = 4, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 5