…ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ; ΜΕ ΤΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ; ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ, ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΡΑΤΗ. Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΩ .

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ:

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ:

α β γ δ ε ζ η θ ι κ λ μ ν ξ ο π ρ σ τ υ φ χ ψ ω

(ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ).

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 300 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΙ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 300 – 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΑΦΗΣ) ΟΤΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΓΙΑ Α ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ Α ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ 26 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ Η ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ.

ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 26.

ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΥΛΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ D (ΝΤΕ).

ΤΟ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ C () ΤΟΥ ΓΑΜΑ (ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ) G ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ: ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ (GΟD) ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ D (DIAS) ΔΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 13 – 16