ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ!!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΕΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ!
ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!! ΤΕΡΜΑ ΕΠΑΝΩ, Η ΟΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!! Η ΙΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΟΛΥΜΠΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΣΕΛ. 24