Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ. ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ Η ΜΠΟΡΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ, ΣΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ Η ΑΠΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

ΕΑΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΝΕΚΡΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΥΖΗΣΗΣ, ΟΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕ ΑΡΡΗΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΥΠΑΡΞΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΓΡΑΜΜΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ Η ΠΑΡΕΚΛΗΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΩ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΩ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 4