…ΣΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ Α ΑΛΦΑ.

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Α ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΩ

ΤΟ ΑΛΦΑ Α ΤΗΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ‘Η ‘Η Α ‘Η Ω ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

ΟΠΟΥ 2 Α ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ
ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
Α ‘Η Ω.

ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΥΟ Α ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Α ΑΛΦΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ Α ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ .

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Α ΩΜΕΓΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΜΕ 18 Α Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ 18 Α ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ Χ 18 ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ = 324 ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ Α ‘Η Ω

324 ΚΑΙ 3+2+4 = 9 ΕΝΝΕΑ

324 ΠΛΑΤ. ΣΥΜ Χ 4 ΣΥΜΒ. ΤΕΤΡΑΔΑ = 1.296 ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Α ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΤΟΥ Α ‘Η ΩΜΕΓΑ

1296 ΚΑΙ 1+2+9+6= 18 1 +8 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΤΩΡΑ 1296 ΠΛΑΤ. ΤΕΤΡ. ΤΟΥ Α Χ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ Α ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟ 7 = 1296 Χ 7 = 9072 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 9+0+7+2 = 18 1 ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 8 ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 18 ΚΑΙ 1 +8 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ. ΣΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ Α-Ω ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 8 – 14