…ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΚΑΤΩ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ 4 ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ), ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ .

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΜΗ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ . ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΗΣΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΟΣΜΩΝ, ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ .

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟ.

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ (ΓΑΛΑΞΙΑΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΑ , ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ θΑ ΑΝΕΛΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΑ (ΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ .

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ; Η ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ;

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ , ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ (Η ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. 1, 5, 10, 100 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΩ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΩ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 4 – 6