…ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ:

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ, ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΤΡΙΑ ΖΕΥΓΗ ΜΕ 2 ΝΟΤΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΝΗΕΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ:

ΑΡΑ ΟΛΗ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΧΟΡΔΩΝ, ΟΙ ΝΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΤΟ ΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΩΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΩΣ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΝΟΤΕΣ ΦΑ – ΜΙ – ΝΤΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΤΟΝΕΣ, ΟΙ ΧΟΝΔΡΟΤΟΝΕΣ ΝΟΤΕΣ.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΟΣΑ ΤΑ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΩ ΝΟΤΕΣ ΛΑ – ΣΙ – ΣΟΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΙΛΟΤΟΝΕΣ, ΟΙ ΛΕΠΤΟΤΟΝΕΣ, ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΗΧΕΣ ΝΟΤΕΣ.

ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΜΕ ΝΟΤΕΣ, Η ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΠΑΝΩ, Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΩ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ: , , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΟΤΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΕΨΙΛΛΟΝ. ΤΗΝ ΝΟΤΑ ΡΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΕΞΙ ΝΟΤΕΣ ΩΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ:

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΥΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

ΤΩΡΑ, ΘΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 5 – 7