…ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ, ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ .

ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ (ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ). ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΜΑ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ , ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ‘Η ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ?

ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 5 ΣΥΜΒΟΛΩΝ,

ΔΗΛΑΔΗ 5 Χ 28 = 140 = 1 + 4 + 0 = 5.

ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ
ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ
ΤΑ 5 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ
ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ
ΣΥΜΒΟΛΩΝ,
ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ
ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΟΛΟΝ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΤΣΙ :

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

7 ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ . ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 7 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ 7 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 8. ΣΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 8 – 11