ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 13 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΕΙΡΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ

ΣΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ, ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΔΥΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΜΕΓΑ. ΠΩΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ, ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ 13 ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΣΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΔΩΝ.

ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ 2 ΜΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ
ΣΥΜΒΟΛΑ , ΔΥΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ
ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ
ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ
ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 13ΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ
ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΚΑΘΕΤΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ, ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ, ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 13ου ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 3 – 5