ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΛΑΜΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 27 ΕΙΚΟΣΙ ΕΦΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΩΝ 27 ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ Λ ΛΑΜΔΑ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΞΗΣ 5 ΠΕΝΤΕ:

«5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ»

ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ «Λ»

3 + 28 + 13 + 6 + 28 = 78 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΟΧΤΩ,

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 78, ΕΧΟΥΜΕ: 7 + 8 = 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 1 ΕΝΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, Η ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 1 + 5 = 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ «ΤΕΛΕΙΟ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΑΡΑ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ.

ΕΝΩ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ «Λ» ΛΑΜΔΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΙΩΤΑ, ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΕΣ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ Ή ΤΟΥ , (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ), ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΤΟ ΛΑΜΔΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 2 – 4