…ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ . ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ , ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ (ΑΛΦΑ)ΡΥΘΜΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΙΑΣΜΑ / ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΔΟΓΜΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ:

ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ .

ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

14+6+28+6+13+8+7+10+2+28+7+14+6+6+14+10+28+7+14+6+7+14+14
+21+2+14+18+7+28+8+3+7+28+14+6+6+14+28+13+7+6+14+6 = 519

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΙΝΑΙ 519 ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΤΟ ΠΕΝΤΕ, Η ΠΕΝΤΑΔΑ, Η ΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 Η ΜΟΝΑΔΑ Η ΑΡΧΙΚΗ, Ο ΕΝΑΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΝΕΑ 9, Η ΕΝΝΕΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 519 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 5+1+9 = 15 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ, Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ Η ΙΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ, Η ΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ, 5 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 15 1+5 = 6 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞΙ 6, ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ 6 ΕΞΙ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 6 – 9