ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

3 ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΟΥ, ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ.

1 ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΑΔΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΔΙΔΑΧΗ, ΔΟΞΑΣΙΑ, ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΤΕΛΕΤΕΣ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ, ΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ‘Η ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΘΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ, ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΛΑΒΕΡΟ, ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 4 – 6