ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 7 ΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΟΝΟ 7 ΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΤΟ ΘΕΙΟ.

7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΦΩΝΗΕΝ, ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ:

ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΕΞΕΩΝ
ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ
Η, Ι, Υ, .

ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΒΑΣΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ. ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ:

ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:

28 + 14 + 7 + 2 + 8 + 13 + 28 = 100

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 100 ΚΑΙ 1 + 0 + 0 = 1 ΕΝΑ. ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΩΣ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Ο ΕΝΑΣ, Η ΜΟΝΑΔΑ , ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

“7 ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ”

ΣΕΛΙΔΕΣ 1 – 5