ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΘΥΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΙΘΕΙΣ ΟΤΙ

“…ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ…”

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

“…ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΙ- ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ..”

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΔΙΟΤΙ “…ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ…” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ”.

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-05-2022 ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 251 ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  -Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο    Δ Ρ Ω Μ Ε Ν Ο –  ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.

 

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ “ΠΗΓΗ”

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ

ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (12-05-2022)