ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΚΘΑΜΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΔΑΚΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΕΡΙΩΔΗ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ. Η ΛΑΜΠΡΗ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΑΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΕΝΑΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟ AΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’ Β’ ΚΑΙ Γ’) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ « ΓΕΝΝΗΣΗ » ΑΣΤΡΩΝ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΖΩΗ ΩΣ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΜΦΑΛΟ. ΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.

Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΝΩ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΜΟΝΟΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.